Ontmoet me halverwege: verhaal van een artistieke dialoog

Ontmoet me halverwege: verhaal van een artistieke dialoog

Vrijdag 11 mei 2018 - Woensdag 13 juni 2018 Beeldend Gesproken

Op zaterdag 12 mei om 15:00 uur vindt in galerie Beeldend Gesproken de opening plaats van de expositie ‘Ontmoet me halverwege’. De expositie betreft werk van de kunstenaars Mathisse Arendsen en Sanja Korolija, die zich beiden laten inspireren door hun innerlijke wereld. De expositie is een dialoog tussen de kunstenaars die een sterke verwantschap hebben in hun artistieke zoektocht en uitingsvormen.

Mathisse Arendsen en Sanja Korolija zijn twee kunstenaars met een uitgesproken visie. Een visie die zij vertalen naar kunstwerken die grensverleggend zijn. De kunstwerken stralen een sterke persoonlijkheid uit. Abstracte vormen, intense kleuren, sterke contrasten en vloeiende vormen tegen een donker achtergrond met de opvallende kleur roze als eyecatcher. Beweging omzetten naar beeld is voor beide kunstenaars fundamenteel. Hun werken zijn explosies van kleur, vitaliteit en energie. Een dynamische kracht die zich ontwikkelt tot een meer reflectieve visie op hun werk. Deze tentoonstelling creëert als het ware een ontmoetingspunt. Wat fascineert is de dialoog tussen Mathisse Arendsen en Sanja Korolija over hun artistieke zoektocht en uitingsvormen.

‘Ontmoet me halverwege’ is in galerie Beeldend Gesproken te zien van 11 mei tot en met woensdag 13 juni. Op woensdag 23 mei om 19:30-20:30 uur is de Gallery Talk in aanwezigheid van de kunstenaars met een muzikale omlijsting door het Intercontinental Ensemble.