image

Meisjes van de Wijn wijnproeverij

DE HALLEN STUDIO’S 19:00 t/m 22:00 vrijdag 18 september Tickets

Meisjes van de Wijn en De Hallen Studio’s organiseren grote wijnproeverij

Maar liefst 20 wijnen proeven terwijl je lekker ontspannen aan je tafeltje kan blijven zitten op een unieke locatie in Amsterdam? Op 18 september zijn de Meisjes van de Wijn op bezoek bij De Hallen Studio’s en ze nemen een hoop wijn en verhalen mee.

Na 4 edities van deze wijnproeverij in Utrecht gaat de 5e editie plaatsvinden in Amsterdam. De setting is inmiddels aangepast aan de richtlijnen van het RIVM waardoor iedereen zijn eigen vaste zitplaats heeft. Elk half uur staat er een ander Meisje bij je aan tafel om je drie bijzondere wijnen in te schenken, uiteraard inclusief een vrolijk verhaal.

Vanuit de studio’s waar jij zit te proeven werd eerder ook RTL Late Night en Podium Witteman live uitgezonden. Maar ook werd hier recent nog de nieuwe Polestar geïntroduceerd, vierde WeTransfer haar 10-jarig bestaan en organiseerde Shopify een paar maanden geleden nog haar internationale congres. Een uniek plekje dus waar je niet elke dag de kans krijgt om deel te nemen aan een wijnproeverij.

Voor de liefhebber van een hapje tijdens de proeverij is er een samenwerking met de naastgelegen foodhallen en de Kanarieclub opgetuigd. Zo kan je tijdens het proeven van alle wijnen ook allerlei soorten happen bestellen van de buren.

details:

  • Proef 20 verschillende wijnen
  • 18 september 2020
  • Aanvang: 19:00
  • Einde proeverij: 22:00, bar open tot middernacht.
  • Locatie: De Hallen Studio’s, Hannie Dankbaarpassage 18, Amsterdam
  • Tickets: 24,95 euro per persoon in de webshop van Meisjes van de Wijn.
De Hallen Studio’s

+31(0)20 8208206

Website

Email