Mappamundo

Mappamundo

Zondag 18 maart 2018, 11:00 - 12:00u en 15:00 - 16:00u Café Belcampo

Een 2+ voorstelling die prikkelt om de natuur om ons heen opnieuw te ontdekken.

Kijken, luisteren, ruiken, aanraken. Rotsen, gebergte, graslanden, oerwouden. Er bestaan zoveel verschillende landschappen op onze planeet! 

De aarde ruikt, de aarde klinkt. Met zand, aarde water en stenen, creëren een danseres en een slagwerker een eigen wereld vol kleuren en klanken. Dansend op flarden muziek afkomstig uit verschillende continenten en op de geluiden van de natuur, nemen de spelers het publiek mee op een denkbeeldige reis over de aarde.

Mappamondo is een muzikale en zintuiglijke voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar, waarin de geluiden en klanken van de aarde tot leven komen.

De pers over Mappamondo:
“Meeslepende wereldreis voor tweeplus” Theaterkrant***
“De bewegingstaal van danseres Leila Bakhtali is meteen een feest van herkenning voor de peuters in de zaal. Ze roepen: ‘Dat kan ik óók!’ Of: ‘Oóóh, dat kan ik niet !’”.
“In Mappamondo nemen een muzikant en een danseres hun enthousiaste publiek van twee plus moeiteloos mee op een enerverende reis over de wereld.” Theaterkrant sept 2017

“Een mooie kennismaking met theater voor de jongsten. Inventief en impulsief. Kort maar krachtig. Speels en levenslustig. Een avontuur voor de jongsten.” PZC aug 2017

Enteeprijs regulier € 7,50 / met OBA-pas € 5,-