image

I Love Illustration Agency groepsexpositie

I LOVE ILLUSTRATION GALLERY 00:00 donderdag 09 mei 2024 t/m zondag 09 juni 2024

Welkom bij de I Love Illustration Agency groepsexpositie, van 9 mei tot 9 juni 2024, gehouden in de I Love Illustration Gallery.

We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwste initiatief, het I Love Illustration Agency, aan te kondigen. Als uitbreiding op onze galerie, fungeert het bureau als verbindende schakel tussen merken en hoogwaardige illustratoren gespecialiseerd in Mode, Beauty en Stijl.

Onze missie is duidelijk: het verenigen van creatieve visionairs met toonaangevende merken, door een zorgvuldig samengestelde selectie van topillustratoren te presenteren, elk met hun eigen unieke vakmanschap en stijl.

Ter ere van onze lancering organiseren we een groepstentoonstelling, waarbij we drie kunstenaars in de schijnwerpers zetten die door ons bureau vertegenwoordigd worden:

Piet Paris: Een icoon in de Nederlandse mode-illustratie, bekend om zijn meesterlijke composities en kenmerkende stijl. Zijn werk siert de pagina’s van wereldwijde publicaties en collecties, met samenwerkingen met merken zoals Viktor & Rolf, Prada en meer.

Astrid X Vos: Een visionaire kracht in de mode-illustratiewereld, wiens gedurfde en krachtige portretten lof ontvangen van iconen zoals Marc Jacobs. Haar internationale klantenkring omvat L’Oréal Paris en andere grote namen.

Julian Stips: Een opkomend talent met een frisse en grensverleggende creativiteit, zijn werk weerspiegelt een moderne fascinatie voor unieke identiteiten en genderverkenning.

Mis deze kans niet om deze bruisende mix van talent en stijl te ervaren, en vergeet niet dat alle unieke werken te koop zijn in de galerie!

I love illustration Gallery

0655360464

Website

Email

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag gesloten
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag 13:00 — 17:00
  • Vrijdag 13:00 — 17:00
  • Zaterdag 13:00 — 17:00
  • Zondag 13:00 — 17:00