image

Het Grote Kinder Recycle Feest

De feestdagen zijn weer in zicht en dat betekent dat de Sint en Santa binnenkort weer een heleboel speelgoed cadeau doen. En gezien de overdaad aan bestaand speelgoed mag dat natuurlijk ook pre-loved zijn! Dankzij ‘Het Grote Kinder Recycle Feest’ op 2 en 3 december kunnen alle hulpsinterklazen en Pietjes speelgoed een tweede leven geven! Kom naar de speelgoedruilmarkt in de Passage van De Hallen Amsterdam.

Recyclen is niet alleen noodzakelijk maar ook heel leuk! Speelgoed hoeft niet splinternieuw te zijn om bij te dragen aan het speelplezier van jouw kind. Met dit initiatief hoopt Motherhood – de organisator van het event – mensen te inspireren hun consumptiegedrag onder de loep te nemen en hen te prikkelen stappen te zetten voor een groenere samenleving.

Swop till you drop
Verzamel thuis het speelgoed dat door mag naar een ander kind. Kom op één van de twee dagen langs het speelgoedparadijs. Wissel oud kinderspeelgoed in en kies een mooi, ‘nieuw’, duurzaam Sinterklaascadeau uit! Er zijn geen spelregels. Breng je 1 item en neem je er 3 mee? Dat kan! Net als andersom. De waarde zit niet in het speelgoed zelf maar in het ruilen ervan. Wel wordt verwacht dat het speelgoed dat ingeleverd wordt schoon en compleet is.

Don’t forget to play
Tijdens het Recycle Feest kunnen de kids ook meedoen aan diverse workshops! Zo toveren we jouw oude kleding om tot mooie verkleedkleding, maken we kunst met plastic afval en bouwen we met karton een speelparadijs.

Samen warm de winter door
Heeft je vader nog een jas liggen die hij niet meer draagt? Because we carry is er dit jaar ook bij en is druk op zoek naar winterjassen voor de papa’s in de opvanglocaties voor vluchtelingen.

Als kers op de speelgoedtaart brengt de goedheiligman op 3 december een bezoek aan de ruilmarkt. Het wordt dus een groot kinderfeest!

Vrijdag 2 en Zaterdag 3 december
11:00 – 17:00 uur
De Passage van De Hallen Amsterdam
Gratis toegang!

De Passage

  • Maandag 07:00 — 23:00
  • Dinsdag 07:00 — 23:00
  • Woensdag 07:00 — 23:00
  • Donderdag 07:00 — 23:00
  • Vrijdag 07:00 — 03:00
  • Zaterdag 07:00 — 03:00
  • Zondag 07:00 — 03:00