image

Flirthallen

๐ŸŒน ARE YOU READY TO MINGLE? ๐ŸŒน

Flirthallen is terug! Voor singles en niet singles, vrienden en (nog) niet vrienden. Na bijna twee jaar swipen en oneindige wandeldates, is het tijd om het lot een flinke hand te helpen: Foodhallen Amsterdam wordt op zaterdag 12 februari รฉn maandag 14 februari omgetoverd tot Flirthallen en het wordt heter dan ooit!

๐—ฅ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐˜† ๐˜๐—ผ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—น๐—ฒ?
Al een potentieel(tje) opโ€™t oog? Grijp op 12 februari je kans tijdens de Valentijn-pre-borrel: Cupido deelt met liefde een shot-to-the-heart uit aan de gelukkige. Is โ€˜t raak? Dan maak je kans op een candlelight diner met je nieuwe verovering op Valentijnsdag. Ook voor stille genieters is โ€˜t prijs: hang een secret message in de boom en win een glas spraakwater. Meer een competitief typje โ€“ the floor is yours!
Gescoord? Neem dan alvast een beschuitje mee naar huis voor de volgende ochtend. Zo niet, geen zorgen: er is genoeg fuel om je verdriet mee weg te drinken.

Overigens is het niet geheel een vrijgezellenfeestje. Ook als je op zoek bent naar nieuwe maten, weet je wat je te doen staat: shotten (en winnen)!

Give-away! Love at first biteโ€ฆ..
Liefde gaat immers door de maag dus daar gaan we weer: ook dit jaar geven we vijf geheel verzorgde candlelight dinners voor twee weg: een 5-gangen Valentijnsmenu met booze-pairing in het epicentrum van eten en liefde, op de dag van de liefde, 14 februari. Twee diners tijdens bovenstaande pre-party op 12 februari en drie diners via onze Instagram @foodhallen.

๐ƒ๐”๐’:
Flirthallen: zaterdag 12 februari van 12 uur tot sluit
Oneliner contest. Beste oneliner krijgt een mooie prijs
Zwoele tunes by DJ

Speciale cocktail
Cupidoโ€™s shot(jes) to the heart
Diner voor 2 winactie
Toegang is gratis

 

Flirthallen Love at First Bite: Maandag 14 februari van 18:00 tot sluit. Wat kun je verwachten? Een DJ die de hele avond zwoele deuntjes draait, kaarslicht en sexy drankjes. Je hoeft niet te reserveren!

See you at Flirthallen!

ย 

De Foodhallen

Website

Email

  • Maandag 11:00 โ€” 23:30
  • Dinsdag 11:00 โ€” 23:30
  • Woensdag 11:00 โ€” 23:30
  • Donderdag 11:00 โ€” 23:30
  • Vrijdag 11:00 โ€” 01:00
  • Zaterdag 11:00 โ€” 01:00
  • Zondag 11:00 โ€” 23:30