image

Expositie Tim Mastik @ Unobvious

Vanaf zaterdag 16 februari exposeert Tim Mastik (1986) drie maanden lang nieuw werk in de winkel van creative studio Unobvious in Amsterdam. De werken bestaan uit tape, (plexi)glas en papier. Speciaal voor de expositie bij Unobvious is er ook een limited edition zeefdruk gemaakt. Al het werk is te koop.

Tim Mastik
Autodidact Tim heeft in zijn werken een haast obsessieve aandacht voor vorm, herhaling en materiaal als inspiratie. Door het onderwerp te ontleden, te spelen met ritme, symmetrie en asymmetrie, creëert hij een onverwachte dynamiek tussen kleur en vorm. Geometrie en minimalisme zijn belangrijke thema’s in zijn ontwerpen. Zijn werken kenmerken zich door een schijnbare eenvoud in vorm en gevoel voor detail. Het proces is essentieel; experiment naar materialiteit speelt hierbij een grote rol waardoor er een eigen textuur en diepte ontstaat.

Unobvious
Unobvious is een collectief van Suzan Krabben, Edwin Hanssen en Mark van Hooff. Drie creatieve professionals met individuele vaardigheden die synergie hebben gevonden in deze samenwerking. Ze werken gezamenlijk aan creatieve concepten die zich op het snijvlak bevinden van grafisch ontwerp, styling en productontwerp. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn de revitalisatie van de collectie en de rebranding voor Balacron covers, de organisatie en het campagne design voor Festival Designkwartier in Den Haag en een interieurdesign project voor Cognizant Laboratories in Amsterdam.

In de benedenruimte van de Unobvious is de winkel te vinden, waar eigen ontworpen Riso prints en ansichtkaarten verkocht worden, naast objecten van voornamelijk Nederlandse ontwerpers en natuurlijk het werk van Tim Mastik. Unobvious is te vinden in de Kleine Passage.

De Passage

  • Maandag 07:00 — 23:00
  • Dinsdag 07:00 — 23:00
  • Woensdag 07:00 — 23:00
  • Donderdag 07:00 — 23:00
  • Vrijdag 07:00 — 03:00
  • Zaterdag 07:00 — 03:00
  • Zondag 07:00 — 03:00