image

Expositie ‘Grenzeloze Fantasie’

Waar zouden we zijn zonder fantasie? Verbeeldingskracht helpt ons de wereld te begrijpen en op zoek te gaan naar nieuwe perspectieven. Iets wat we goed kunnen gebruiken in crisistijden, waarin we te maken krijgen met allerlei beperkingen. Tijdens de expositie ‘Grenzeloze Fantasie’ nemen tien kunstenaars je mee in de wereld van de fantasie. Zo neemt Max Schulze je mee in zijn symbolische schilderkunst, vertelt Hanae Sasaoka je het verhaal over haar mensfiguren die zich verhullen achter dierenmaskers en inspireert Nynke van Zwol je met haar mysterieuze kunsttaal.

Fantasierijke rondleidingen
Op zaterdag 29 mei van 13:30 tot 18:00 uur kun je een speciale gratis rondleiding krijgen langs de kunstobjecten in de expositie. Elk half uur is er een zinnenprikkelende rondleiding door een kunstenaar voor 2 personen. Hierin delen de kunstenaars de fantasieën die schuil gaan achter hun kunstwerken en horen we graag wat fantasie voor jou betekent. Alle deelnemers aan de rondleiding ontvangen een inspirerende goodiebag met veel leuke gadgets, zoals een briljante bril en verhalen om thuis nog eens na te lezen en weer even terug te kunnen keren in de wereld van fantasie!

Vanwege het coronavirus is reserveren voor een bezoek aan de expositie en de rondleidingen verplicht. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@seeyouatart.nl o.v.v. je naam (max 2 personen of één huishouden) en keuze voor een tijd. Je ontvangt dan van ons een reactie of de gekozen tijd nog beschikbaar is. Er is een beperkt aantal bezoekers toegestaan (max 30) en het dragen van een mondkapje is verplicht in De Hallen.

 

Kunstenaars

Max Schulze                                                     Philo Ouweleen

Rik van der Kooi                                             Jessemijne Berg

Nynke van Zwol                                              Bastiaan Mellink

Inge Prins van Wijngaarden                          Hanae Sasaoka

Pam Wessels                                                   Rolanda Jongerius

 

Over SeeYou@Art
SeeYou@Art biedt kunstenaars een inspirerend podium om hun kunst te tonen aan een breed publiek en nieuwe ervaringen en contacten op te doen zodat zij zich artistiek en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook maakt SeeYou@Art maatschappelijke thema’s bespreekbaar met als doel meer verbinding te creëren tussen kunstenaars, het publiek en stadsbewoners. Zij organiseren tentoonstellingen, rondleidingen en workshops.

Kom langs en ervaar wat fantasie met je doet!
De expositie ‘Grenzeloze Fantasie’ is van 29 mei t/m 6 juni te zien in de Passage van De Hallen.

De Passage

  • Maandag 07:00 — 23:00
  • Dinsdag 07:00 — 23:00
  • Woensdag 07:00 — 23:00
  • Donderdag 07:00 — 23:00
  • Vrijdag 07:00 — 03:00
  • Zaterdag 07:00 — 03:00
  • Zondag 07:00 — 03:00