image

Kidsochtend Zomer Special

Wohoo, De Hallen Kids is terug en viert de zomer met een special!
Tijdens de zomervakantie organiseren we elke woensdag om 11:00 uur een Kidsochtend.

We verwelkomen jullie op de zomerse woensdagochtend graag op Stadstrand De Hallen aan het Bellamyplein, voor een gezellige Kidsochtend. Hier kunnen de kids – zoals ze van ons gewend zijn –  elke week genieten van een knutselactiviteit. En natuurlijk is onze poppenspeler Egon ook elke week van de partij!

Woensdagochtend 4 augustus

11:00 uur – Workshop ijslolly’s maken
Ben jij ook zo gek op een ijsje? Wij krijgen er in de zomer geen genoeg van. Het liefst eten we de hele dag door een lekker verkoelend waterijsje. Woensdagochtend 4 augustus komt onze ijsmeester langs met zijn ijsfiets en gaan we ijslolly’s maken. Geloof ons; dat wil je niet missen!

12:00 uur – Jan Klaassen op het strand
Hoewel Jan Klaassen nog wel bekend is, wordt de traditionele poppenkast in Nederland niet vaak meer vertoont. Gelukkig is onze ‘traditionele held’ niet helemaal verdwenen; de Poppenkast op de Dam en Jan Klaassen zijn in 2020 dan ook uitgeroepen tot Cultureel Erfgoed!

De Poppenkast op het strand is daarentegen helaas wel een verloren traditie. Jan Klaassen en Katrijn zijn op geen enkel Nederlands strand meer terug te vinden. Maar deze zomer verruilen zij de Dam voor ons Stadstrand!
Al meer dan 128 jaar weten ze zich op de Dam uit elke moeilijke situatie te redden. Zou dat op het strand ook lukken? In elk geval zal het publiek alles uit de kast moeten halen om het tot een goed einde te helpen.

De Kidsochtend is geheel gratis te bezoeken, reservering is niet nodig. Let wel; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol=vol.
We kunnen niet wachten jullie weer te zien, tot dan!

 

Schrijf je in voor onze Kids-nieuwsbrief!


Let op: programmawijzigingen voorbehouden en vol = vol.
Deelname op eigen risico.
De organisatie is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van eigendommen
De Hallen Studio’s

+31(0)20 8208206

Website

Email