image

DE GROTE DAMN HONEY KLEDINGRUIL

We love kleren, maar lovet de wereld kleren ook? Spoiler alert: NOPE. Na aflevering 22 van DAMN HONEY de podcast zijn we nog eens extra doordrongen van het feit dat het zo niet langer kan: fuck fast fashion en #minderklerenkunjeleren! Maar stiekem willen we óók nieuwe garderobes, want hallo LEUK!

Dé oplossing: op zaterdag 9 november vindt DE GROTE DAMN HONEY KLEDINGRUIL plaats in de Hallen Studio’s in Amsterdam. Zeg al je plannen af of sleep je plannen mee, blokkeer je agenda en vertel het aan eenieder die het horen wil.

Hoe werkt het? Nou, zo:

  1. Koop een kaartje.
  2. Mest je kledingkast uit. Stop alle kleding die je niet meer hoeft in een tas/koffer/zak/iets.
  3. Kom op 9 november naar de Hallen Studio’s en lever tussen 13.00 uur en 14.00 uur de kleding in.
  4. Kies je nieuwe garderobe uit van 14.00 tot 17.00 uur.

De locatie is rolstoeltoegankelijk en goed bereikbaar met het OV.

TICKETS
Omdat we het evenement toegankelijk willen houden voor iedereen, zijn er tickets voor verschillende prijzen te koop. De early bird tickets zijn beperkt, want helaas kunnen we alleen daar de locatie niet van betalen. Denk je nu: ik steun DAMN HONEY graag, dan kun je ook een wat duurder ticket kopen.

En meld je ook vooral aan bij het Facebook-evenement, zodat je op de hoogte blijft van de dingen!

DAMN HONEY
DAMN HONEY is een toegankelijk, laagdrempelig feministisch platform dat gerund wordt door Nydia van Voorthuizen en Marie Lotte Hagen. Het bestaat uit een boekje dat vorig jaar verscheen, een tweewekelijkse podcast en een instagramaccount. DAMN, HONEY is een actieve community en een safe space voor alles feminisme. Het uitgangspunt is: kunnen doen waar je zelf zin in hebt. Nydia en Marie Lotte houden niet van wijzende vingertjes, ook omdat ze zelf nog van alles te leren hebben. Op hun platform nemen ze mensen mee in hun eigen zoektocht naar wat (intersectioneel) feminisme voor hen betekent. In hun podcast hebben ze elke aflevering iemand te gast die slimme dingen zegt over iets waar ze zelf minder over weten. Bijvoorbeeld Emy Demkes, correspondent kleding bij De Correspondent, die hen in aflevering 22 eens flink de waarheid vertelde over fast fashion. Maar ook: Tatjana Almuli over dik zijn, MEROL over kerst met de fam, Paulien Cornelisse over taal en Ambrien Moeniralam over catcalling.

 

De Hallen Studio’s

+31(0)20 8208206

Website

Email