Uncover Lab
Uncover Lab

Uncover Lab

www.uncoverlab.nl

+31 (0)20-2613413

Uncover Lab is ‘s werelds eerste tattoo shop voor spullen. Met behulp van onze lasersnijders graveren we producten en maken ze persoonlijk. Door de band tussen personen en producten te versterken, proberen we een meer duurzame en mooiere wereld te creëren.

We hebben een breed assortiment aan hout en leren producten: van broodplanken en notitieboekjes tot potloden en telefoonhoesjes. Daarnaast kun je je eigen producten meenemen om te laten graveren in onze Lab. Alles is mogelijk zolang het maar aan drie eisen voordoet:

  1. Het oppervlakte moet vlak zijn.
  2. Het product moet in onze lasersnijder passen
  3. Het materiaal moet graveerbaar zijn (harde materialen zoals goud, koper en roestvrij staal zijn niet bij graveerbaar.)

Voor het ontwerp kun je kiezen uit onze uitgebreide selectie van designs of samen met onze Creative Operators een design ontwerpen. Daarnaast ben je net als bij een echte tattooshop vrij om je eigen ontwerp mee te nemen. Dus heb je zelf een cool design gemaakt of wil je je logo laten graveren op één van onze producten? Dan is dat geen probleem.

Sinds onze lancering werkten we o.a. samen met Tesla Motors, WeTransfer, Blendle, IKEA, Jagermeister, Nike, O’Neill en Wie is de Mol. Ook personaliseerden we de MacBooks van oa. Laidback Luke, Hardwell, Jamie XX en Willem Alexander.

Dus ben je opzoek naar een nieuw notitieboekje, telefoonhoesje, snijplank of powerbank? Kom langs in onze Lab en laat het graveren!

Meer lezen over Uncover: Bright // The Makers Amsterdam // Product Hunt

www.uncoverlab.nl

+31 (0)20-2613413

Volg ons op Instagram!

Like ons op Facebook!

Volg ons op Twitter!

Andere gebruikers