THE GATHERSHOP
THE GATHERSHOP

THE GATHERSHOP

Belevingsconcept

 

The Gathershop
Een waar paradijs voor liefhebbers van ‘spulletjes’ met een verhaal.

Begonnen op verschillende kleine marktjes en events was het voor the Gathershop in 2014 tijd voor de volgende stap: een winkel aan de Van Woustraat 99. Hier werden ze al snel opgemerkt door liefhebbers van speciale hebbedingen en na een eervolle vermelding in The New York Times liep het letterlijk storm!

De bijzondere collectie loopt uiteen van handgemaakte sieraden, high-end literatuur, veganistische skincare, lieve kaartjes en notebooks tot mini-vetplantjes en cacti. Een overload aan prachtige handgemaakte en fairtrade items met een verhaal waartussen voor ieder wat moois te vinden is. The Gathershop struint heel het internet af voor betaalbare maar van goede kwaliteit gemaakte items en kiest hierbij selectief voor kleine ontwerpers, makers en uitgevers van over de hele wereld om op deze manier hun een platform te bieden. “Het voelt als een schattenjacht, iets dat nooit verveelt!”

Nu gevestigd in ‘de kleine’ de Hallen om je hart te laten stelen door al het moois. Pinky promise dat je niet met lege handen naar huis gaat!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.gathershop.nl.
Of volg ons en blijf op de hoogte van alle Gathershop ontwikkelingen via:
Instagram: http://www.instagram.com/gathershop
Facebook: http://www.facebook.com/gathershopnl

The Gathershop – De kleine Hallen
Hannie Dankbaarpassage 19
1053 RT Amsterdam
020 – 752 0618

Andere gebruikers