Monique Brouns
Monique Brouns

Monique Brouns

Monique Brouns Clothing & Living
In de Hannie Dankbaarpassage 2 is de conceptstore van MONIQUE BROUNS Clothing & Living. De winkel van 2 verdiepingen biedt niet alleen de kledinglijn MONIQUE BROUNS aan, maar ook een grote selektie van de mooiste kwaliteiten handgemaakte items uit Marokko voor binnen en buiten. De mix van mode, vintage meubels, kunst en maakt deze winkel tot een beleving.

Monique Brouns
Monique Brouns is een onafhankelijk label voor vrouwenkleding. Al meer dan 25 jaar ontwerpt en produceert MONIQUE BROUNS haar eigen kledinglijn. Het label heeft als uitgangspunt dat het draagbaar en comfortabel moet zijn en bovenal kleding waar je er goed in uit ziet. Vanaf het begin is het vanzelfsprekend geweest om verantwoorde en eerlijk gemaakte kwaliteitskleding te produceren; liefst regionaal. De mooie materialen en luxe uitstraling zijn haar handelsmerk.

De Collectie
De stijl is cool en vrouwelijk; een bohohemian chic en no-nonsense stijl voor iedere vrouw en leeftijd. Er is een totaal aanbod van jassen, rokken en broeken; afgewisseld met knitwear en jerseys, gecombineerd met handgeweven en handgeborduurde shawls, tassen en sieraden. De kleding is verkrijgbaar in maat 36-46 met veel one-size items.

De Filosofie
Je hebt niet veel kleding nodig, alleen de juiste basisstukken.
Zorg dat JIJ opvalt en niet de jurk.
Het leven is leuker als je er goed uitziet.
Koop minder maar beter!

Interieur en kunst
Monique Brouns mixed vintage meubels met Marokkaanse ambachten, zoals vloerkleden, spiegels, aardewerk uit Fez, poufs, lampen, kussens. Monique Brouns restyled vintage stoelen in haar eigen stijl, waarbij het praktisch en mooi even belangrijk zijn. De kunst is van haar zus Danielle Brouns en andere bevriende kunstenaars, die de conceptstore als galerie gebruiken. Danielle Brouns is bekend om haar abstracte kunst en collages met bladgoud.
Monique Brouns heeft zich door de abstracte schilderijen laten inspireren tot dessins voor haar kleding. Daarnaast is de kunst ook terug te vinden in haar interieurlijn. Een stijl die perfekt aansluit met de lifestyle conceptstore.

Shop & Webshop
MONIQUE BROUNS Clothing & Living kunt u offline of online bezoeken. www.moniquebrouns.com

 

 

 

 

Andere gebruikers