Mevrouw van Dale
Mevrouw van Dale

Mevrouw van Dale

Schrijfbedrijf

www.mevrouwvandale.nl
020- 6722360

Wie is Mevrouw van Dale?
Mevrouw van Dale is een tekstbureau opgericht door Barbelijn Bertram en Elleke van Duin.

Mevrouw van Dale in het kort:

#1 Mevrouw van Dale schrijft
Voor magazines (LINDA., JAN, MarieClaire, Libelle en J/M) en de zaterdagbijlage PERSOONLIJK van Het Financieele Dagblad. Ook verzorgen wij persberichten, teksten voor websites en helpen wij bij het schrijven van (rouw)speeches, sollicitatie- en liefdesbrieven. Tevens zijn wij als docent verbonden aan Fontys Hogeschool Journalistiek Tilburg.

# 2 Mevrouw van Dale exposeert en verkoopt
Ons onderkomen, een rustige plek in alle drukte, fungeert sinds kort ook als galerie, gespecialiseerd in bekende (mode)illustratoren en -fotografen en opkomend talent. Zo maakte Nathalie Sebregts speciaal voor Mevrouw van Dale een serie Citygirls; fashionable (jonge)dames, zo uit het Amsterdamse straatsbeeld gewandeld (v.a.
€ 35).

# 3 Mevrouw van Dale is te huur
Bovendien is onze studio te boeken. Boekpresentaties, voordrachten, brainstorms, pop-ups, lanceringen en private dinners kunnen bij ons plaatsvinden. Mevrouw van Dale is de ideale uitvalbasis voor kleinschalige events.

# 4 Mevrouw van Dale: the place to be
Onze charmante ruimte (25 zitplaatsen en 50 staanplaatsen) oogt fris, licht en is stylish ingericht. Aan de muur hangt wisselend werk van fashionable illustratoren en/of fotografen. De ruimte heeft een hoog plafond en grote ramen, uitkijkend op de overdekte winkelgalerij. Dat biedt perspectief. Met een drankje in de hand door de passage flaneren is weer eens wat anders dan een staande receptie. Onze party rocker – een Bluetooth luidspreker met lichtshow – zorgt, indien gewenst, voor een vrolijke sfeer.

# 5 Hopelijk tot ziens, Mevrouw van Dale

digihandtekening2 (1)

Meer informatie? www.mevrouwvandale.nl
Schrijfbedrijf Mevrouw van Dale
Hannie Dankbaarpassage 5/ 1053 RT Amsterdam/De Hallen Amsterdam
020- 6722360

 

Andere gebruikers