Lokaal 15
Lokaal 15

Lokaal 15

De onwaarschijnlijke mix

Lokaal 15, de onwaarschijnlijke mix.

Onder het dak van nummer 15 in de kleine passage, of hal 17, huizen drie bedrijven. Stap even binnen en draai om je as. Elke keer als je je ogen opslaat zie je een andere wereld.

Draai verder door en je treft het niet te missen antiek van Bert Kraker.Bert heeft een warm hart voor wetenschappelijke instrumenten, maar ook antieke opgezette dieren, nautische instrumenten en globes.Vergeet ook niet naar de stijlvolle meubels te kijken. Bert is een liefhebber pur sang en heeft erg veel kennis van de werking en de geschiedenis van zijn spullen. Vraag hem iets en je krijgt een college op maat en, wat nog erg bijzonder is, je mag de spulletjes die hij verkoopt aanraken en even door de verrekijker kijken die wel van Davy Jones geweest moet zijn.

Naast je vergapen aan een prachtig kippenskelet heeft Bert voor kinderen een geweldige collectie cadeaus die tot de verbeelding spreken. Stempelsets om schatkaarten mee te maken, een fles voor flessenpost, een zakglobe of natuurlijk een kleurige luchtballon om bij weg te dromen.

www.fleaglass.com

Achterin lokaal 15 is het domein van Hester van de Belt. Zij is portret fotograaf met als specialisatie kinderportretten. In de ruimte staat een podium waar de kinderen op kunnen zitten of staan of liggen als ze gefotografeerd worden. Hester werkt op afspraak en zorgt er voor dat de kinderen zich op hun gemak voelen voordat ze gaat fotograferen. Ze heeft een serieuze stijl zodat de kinderen puur op de foto staan wat beeldschone portretten oplevert. Naast haar werk voor particulieren is Hester altijd met een vrij project bezig. Dit om zichzelf te vernieuwen en ontwikkelen. Zo fotografeerde ze pasgeboren babies, pubers en is bezig met zeer traditionele familieportretten. Stap maar binnen en vraag ernaar, ze kan er veel over vertellen.

www.studiohester.nl

 

Andere gebruikers