Kinki lab
Kinki lab

Kinki lab

Het Kinki LAB is het kloppend hart van Kinki Kappers.
Deze inspirerende omgeving heeft alle faciliteiten die we nodig hebben om onszelf en anderen te stimuleren. Kappers van Kinki ontmoeten elkaar, houden trainingen en verzorgen photoshoots. Het Kinki LAB is vooral ook een showtempel, waar de creatieve top van Kinki bruist om steeds het allerbeste te laten zien aan binnen- en buitenlandse collegakappers.
Tevens dient het Kinki LAB als hoofdkantoor met een kleine back office.

Kinki Kappers is ontstaan in het roerige jaren-tachtig tijdperk en is uitgegroeid tot een landelijk fenomeen, met veertig vestigingen in Nederland, 1 in Hamburg Duitsland en 2 Academy’s.

Kinki Kappers staat al lang niet meer voor punk, hanenkammen en blauw haar alleen. Net als de meeste individuen heeft Kinki al veel identiteitsfases doorlopen, en zich door ontelbare scenes en stromingen laten inspireren. Kinki Kappers heeft een brede doelgroep, maar richt zich niet op het zogenaamde doorsnee publiek. De visie van de jaren tachtig is nog steeds hetzelfde; Kinki is er voor mensen die streven naar vernieuwing en originaliteit. Mensen die ook met hun kapsel willen uitstijgen boven de mainstream, of dat nou modern, extravagant, extreem of chique is. Alles kan.

Kinki zal als groep van enthousiaste kappers verder gaan. Groeien als dit creatief goed voelt en bezig blijven met de knapste koppen. Knippen. Kleuren. Knallen.

Andere gebruikers