Charlie & Mary
Charlie & Mary

Charlie & Mary

True fashion & Agency

CHARLIE + MARY X DE HALLEN

Charlie + Mary bestaat uit een true fashion conceptstore in de Pijp in Amsterdam (sinds 2009) en de Hallen (sinds 2015). Daarnaast is boven de winkel in de Hallen ook het mode agentschap van Charlie + Mary gevestigd. Oprichtsters en eigenaresses Charlotte van Waes en Marieke Vinck hebben een missie: De wereld laten zien dat het niet moeilijk, en juist heel inspirerend is om te kiezen voor mode die niet alleen stijlvol is aan de buitenkant maar ook op een stijlvolle manier is geproduceerd.

Zoals mode icoon Coco Chanel ooit zei:

“Fashion is not in dresses only, it’s in the sky, the streets, in ideas, in the way we live…”

Charlie + Mary noemen dat True fashion. True fashion gaat niet alleen over good looks maar ook over respect voor het vakmanschap en het gebruik van inspirerende en innovatie materialen en productieprocessen. Charlie + Mary werken samen met de meest innovatieve en inspirerende eerlijke en duurzame mode labels.

Bij Charlie + Mary vindt je niet alleen mode collecties voor dames en heren, maar ook schoenen, accessoires, unieke cadeau artikelen, boeken, organic deli producten en stationary. En zelfs de kunst aan de muur en planten aan het plafond kunnen gekocht worden.

CHARLIE + MARY’S AGENCY

Charlie + Mary’s agency is het eerste duurzame mode agentschap en vertegenwoordigd de labels Studio JUX (Amsterdam), L’Herbe Rouge (Parijs), People Tree (London), Wunderwerk (Duesseldorf), Hoodlamb (Amsterdam) en Harry (Amsterdam) in de Benelux. In de showroom in de Hannie dankbaar passage ontvangen zij retailers uit de hele Benelux die hier hun collecties in komen kopen.

Wil je meer weten over Charlie + Mary en True Fashion?

Website: www.charliemary.com
Blog: blog.charliemary.com
Facebook: https://www.facebook.com/CharlieplusMary
Instagram: https://instagram.com/charlieplusmary/
Agentschap: agency.charliemary.com

Andere gebruikers